Hogere flexibiliteit en minder kosten

Alvero Kantoormeubelverhuur maakt voor zijn logistieke bewegingen al jaren gebruik van de telemetrie- en communicatiefuncties van het MapFOX systeem van MapTrace. Onlangs werd hier de MapFOX Android App op Samsung tablets aan toegevoegd. Dit leidde bij Alvero tot een verlaging in de investerings- en onderhoudskosten en een grotere flexibiliteit in de logistieke processen.

Alvero is al bijna 30 jaar dè specialist in het tijdelijk verhuren van zakelijk meubilair binnen de Benelux en Duitsland. Alvero verhuurt hoogwaardig kantoormeubilair dat voldoet aan de ARBO-, NEN- en EN-normen. Hun motto hierbij is: “Kwaliteit in alles wat we doen”. Dit spreekt vele relaties aan, waaronder overheids- en onderwijsinstellingen, projectinrichters, evenementenbureaus en unitverhuurders. Maar ook bij calamiteiten wordt Alvero ingeschakeld, bijvoorbeeld bij de brand bij de TU Delft. Zo werkt(e) Alvero al voor de Nucleaire Top 2014, Shell, de Kroning in 2013, EURO 2012, Rijkswaterstaat, Europese Centrale Bank (DE), Provincie Utrecht, ASR Nederland en Eneco – Joulz.

afleet

Android App versterkt kwaliteit
De belangrijkste speerpunten van Alvero zijn snelheid, assortiment, kwaliteit en flexibiliteit. Deze punten gaan hand in hand met de nieuwe app van MapFOX. Alvero heeft deze onder meer aangeschaft om op verschillende momenten foto’s te maken van de lading en deze meteen aan het klantdossier toe te voegen.
Ook toekomstige wensen zijn snel te implementeren omdat de Android App in combinatie met het MapFOX platform een flexibele inrichting van het logistieke proces mogelijk maakt. Hoge investerings- en onderhoudskosten zijn daardoor niet nodig.

Snelle implementatie
Na één gesprek tussen beide partijen was de inventarisatie van de oude situatie naar de nieuwe situatie gemaakt. Daardoor kon er snel een nieuwe software-inrichting worden gemaakt met specifieke Alvero wensen en formulieren.
Door de gebruikers vriendelijkheid van de MapFOX app kan iedereen er ‘van nature’ mee werken. De vergrendeling op de tablet, zodat alleen de specifieke MapFOX toepassing beschikbaar is, maakt het werk overzichtelijk. Door de keuze van Samsung Tablets zijn de investeringskosten veel lager geworden dan voorheen.

atablet

Over MapTrace BV
MapTrace ontwerpt en realiseert, al 12 jaar, informatiesystemen waarbij de communicatie tussen het hoofdkantoor en de mobiele medewerkers en/of de mobiele objecten centraal staan.

De MapFOX Android applicatie
is in te richten voor bedrijven in allerlei branches. Of het nu gaat om een uitzendbureau, servicebedrijf, transportbedrijf, bouwbedrijf, thuiszorgorganisatie of verhuurbedrijf, MapFOX zorgt voor betere en efficiëntere communicatie tussen medewerker, klant en kantoor. En voorziet in mogelijkheden van beheer van installaties op afstand, en automatische communicatie en berichtgeving naar derden (klanten, opdrachtgevers, overheid, enz ).

Met het MapFOX beheer- en communicatie systeem
is het mogelijk op afstand volledig online beheer en controle uit te voeren over mobiele objecten. Efficiencyverhoging, kostenvermindering en verbetering van service en beveiliging worden hiermee bereikt.
MapFOX vereist geen grote investeringen of lange training van de gebruikers. Het systeem is vanaf iedere PC en vanaf ieder mobiel Android device te bereiken. De schermen zijn toegankelijk en intuïtief in gebruik.
In onze mobiele oplossingen passen wij de laatste technieken toe in combinatie met onze kennis en vele jaren ervaring met mobiele vraagstukken.
Met de beschikbare modules zijn meerdere concrete product pakketten beschikbaar.

Top