Aan de basis van al onze MapFOX-oplossingen ligt de passie om betrouwbare, flexibele en innovatieve oplossingen te bieden voor het ontsluiten en digitaliseren van de informatiestromen met uw mobiele medewerkers en materieel.

De MapFOX-totaaloplossing is geheel modulair opgebouwd. Centraal staat de informatie-uitwisseling tussen het werkveld en de backoffice, die verloopt via GP(R)S of de mobile app. Onze cloudservers verwerken de informatiestromen en alle data is vervolgens te ontvangen en versturen via het MapFOX-Control Center. Hier kunnen uw medewerkers hun persoonlijke dashboard samenstellen met realtime data en uitgebreide rapportages.

Uw mobiele medewerkers kunnen al hun werkzaamheden (automatisch) uitvoeren en verantwoorden, en eenvoudig communiceren via de MapFOX-mobile app. Het werkproces wordt hiermee volledig digitaal en kan zelfs de boordcomputer geheel vervangen.

De verschillende MapFOX-modules sluiten tot slot naadloos aan op de backbone, waardoor een state-of-the-art totaaloplossing ontstaat voor het ontsluiten, automatiseren en digitaliseren van uw mobiele informatiestromen.

De MapFOX-oplossing kan eenvoudig worden gekoppeld met uw systemen. Alle gangbare soorten koppelingen worden standaard ondersteund (zoals EDI, CAN-FMS, RFID, barcode, tachograaf, TMS/WMS/CRM etc.).

Veilige, robuuste systemen, in eigen beheer ontwikkeld volgens de laatste technieken

Alle oplossingen zijn en worden in eigen beheer ontwikkeld volgens de laatste technieken en inzichten. Dit garandeert dat u altijd gebruik maakt van veilige, robuuste systemen die continu worden aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

De uptime van onze cloudservers is 99,9% en updates verstoren het operationele proces nooit.

Kostenefficïent schakelen naar meer opties

Overigens kunt u voor elke oplossing een groeipad kiezen, waarbij het eenvoudig en kosteneffici├źnt mogelijk is om te schakelen naar meer opties of een breder abonnement. Wij laten u graag zien hoe dit in zijn werk gaat, en rekenen u graag voor wat de terugverdientijd in uw specifieke geval is.

Top