Het MapFOX-Control Center is het hart van onze oplossingen. Hier komen alle informatiestromen bij elkaar in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard. Met het Control Center beschikt u altijd over alle actuele en realtime informatie.

Binnen het Control Center zijn alle informatiestromen beschikbaar: enerzijds via realtime weergave van de parameters zoals de gebruiker heeft ingesteld, en anderzijds via uitgebreide rapporten. Onder anderen de onderstaande informatiestromen zijn duidelijk, overzichtelijk en grafisch weergegeven:

  • Activiteitenbeheer, zoals rijden, stilstaan, lossen etc.
  • Statussignalen, bijvoorbeeld contactslot aan/uit, gekoppeld/losgekoppeld, PTO aan/uit etc.
  • Aanwezigheid en beschikbaarheid van de voertuigen per locatie, Track & Trace
  • Status van orders
  • In- en uitgaande berichten
  • Grafieken met snelheid, meetresultaten, activiteiten etc.

Elke gebruiker kan zijn of haar dashboard volledig naar eigen wens inrichten om zo optimaal over alle realtime gegevens en uitgebreide rapporten te kunnen beschikken. De grootte en positie van de vensters kan ook gemakkelijk, bijvoorbeeld via drag and drop, worden aangepast.

De MapFOX-totaaloplossing is modulair opgebouwd en het Control Center sluit dus naadloos aan op de geactiveerde modules en opties. De gebruiker kan vervolgens zelf de informatiestromen configureren. Als maatwerk kunnen ook klantspecifieke realtime schermen worden toegevoegd.

Het Control Center is ook de plek waar u de MapFOX-modules en mobile app (eenvoudig en intuïtief) configureert.

Het gebruik van het Control Center zorgt niet voor extra GPRS-verkeer en de kosten hiervoor worden dus niet beïnvloed.

control

Top