Complete logistieke oplossingen voor uw mobiele medewerkers en voertuigen, dat is onze passie

MapTrace maakt al sinds 2003 state-of-the-art oplossingen voor het automatiseren, registreren, verwerken, rapporteren, beheren en digitaliseren van mobiele logistieke informatiestromen.

Met het modulair opgebouwde MapFOX-systeem bieden wij complete oplossingen voor bijvoorbeeld berichtenverkeer, ritregistratie, voertuigbeheersystemen, telemetrie en boordcomputers, tot en met complete workflow-management oplossingen of het vervangen van uw boordcomputers. Onze softwareapplicaties worden continu in eigen beheer (door)ontwikkeld, en zijn toegankelijk voor het Android-platform. Al onze oplossingen zijn robuust en veilig, op basis van ASP/SAAS/Cloud.

Onze klanten bevinden zich in heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland in o.a. de branches transport, logistiek, field service organisaties en het MKB. We staan bij hen bekend om onze flexibiliteit, innovativiteit, transparantie en robuuste oplossingen.

Wij helpen u graag
Met onze dienstverlening zorgen we er graag voor dat u veel voordelen kunt behalen:

  • Productiviteit, flexibiliteit en rendement verhogen
  • Minimaliseren van o.a. fouten en kosten
  • Automatiseren, versimpelen en optimaliseren van (mobiele) logistieke processen
  • Vergroten van de klanttevredenheid
  • Realtime, veilig, modulair, laatste technieken en korte terugverdientijd

Bent u benieuwd welke voordelen er voor u te behalen zijn, of wilt u eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Wij staan graag voor u klaar.

Top