Het begon in 2003 allemaal met een droom over een ├ęcht goed systeem voor het volgen van voertuigen, waarbij de gebruikers eenvoudig en online over alle benodigde informatie konden beschikken. Inmiddels is MapTrace uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt van informatiesystemen voor het beheren, registreren, rapporteren, automatiseren en uitwisselen van communicatie met mobiele medewerkers en objecten.

Onze schatkist is flink uitgebreid maar onze passie is hetzelfde gebleven: betrouwbare, flexibele en innovatieve oplossingen bieden voor het ontsluiten en digitaliseren van de logistieke informatiestromen met uw mobiele medewerkers en objecten. Ons hechte team werkt hiervoor samen met een gespecialiseerde flexibele externe schil van professionals, waardoor altijd de juiste kennis en expertise in huis is voor het ontwerpen en ontwikkelen van state-of-the-art oplossingen.

Met het MapFOX-systeem bieden wij een totaaloplossing uiteenlopend voor ritregistratie, voertuigbeheersystemen, telemetrie, boordcomputers tot en met compleet workflow-management oplossingen.

Onze klanten bevinden zich in verschillende branches. We willen hen daarbij volledig ontzorgen. Waar bij de ene klant een kant-en-klaar pakket goed aansluit, betekent dit bij een andere klant dat er van het begin tot het eind maatwerk wordt geleverd. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat alle oplossingen naadloos aansluiten bij de (gewenste) situatie.

Natuurlijk werken wij alleen met de laatste technieken. Voorop lopen in het profiteren van de communicatie met uw mobiele medewerkers en objecten, dat is nog steeds onze missie. Inmiddels hebben we hiervoor een uitgebreid product- en servicepakket ontwikkeld, alles op basis van ASP / SAAS / CLOUD. Dit garandeert optimale prestaties, veiligheid en beschikbaarheid.

Overigens hebben we al onze oplossingen modulair opgebouwd, zodat er altijd een totaaloplossing is die precies bij u past. En met u meegroeit! Deze modulaire opbouw, en de manier waarop onze oplossingen zijn gebouwd, zorgen ervoor dat er met minimale aanpassingen op uw processen wordt aangesloten. De instelkosten zijn dan ook minimaal. Hierdoor is de terugverdientijd gemiddeld slechts zes tot twaalf maanden.

Top