MapTrace werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners. U kunt bij deze Value Added Resellers terecht voor gedetailleerde informatie over de producten en diensten van MapTrace en de modulair opgebouwde totaaloplossing MapFOX.

Value Added Resellers
Binnen een implementatietraject zijn inrichting en eventuele koppelingen belangrijke elementen. Aangezien juist dit ervoor zorgt dat de MapFOX-oplossingen naadloos aansluiten op (de processen van) de klant.

Onze partners kennen hun klant, de werkwijze, informatiestromen etc. en zijn daarmee een geschikte partij om de klanten optimaal te helpen. Samenwerking met deze VAR’s zien wij dan ook als een welkome aanvulling om klanten optimaal te bedienen met onze mooie oplossingen.

Heeft uw bedrijf de benodigde expertise in huis om uw eigen relaties te helpen met de oplossingen van MapTrace? Dan horen wij graag van u, zodat we de mogelijkheden van een partnerschap samen kunnen onderzoeken. U kunt ons bellen op 038 37 60 276 of even een mailtje sturen aan info@maptrace.nl.

Top